Køkkenpriser.dk

Tilbud på køkken

Har du en plan om at få lavet nyt køkken inden for den nærmeste fremtid, er det en rigtig god idé at komme i gang med at lede efter gode tilbud på køkkener. På den måde øger du chancen for at finde dit kommende køkken hurtigt, og det kan jo være, at der netop nu er det helt rette tilbud som matcher både dine behov og dit budget.
Læs mere

Koster det penge at få et skræddersyet tilbud på køkken?

Nej, som udgangspunkt koster det ikke noget at få et skræddersyet tilbud på et nyt køkken. De fleste forhandlere er klar til at give dig et konkret tilbud, som du kan forholde dig til, og så er det ellers op til dig selv at beslutte dig for, om det er noget, du er villig til at gå videre med.

Det kan være rigtig godt at indhente et konkret og skræddersyet tilbud, så du ikke bare skal regne med en generel pris, som du finder på nettet eller se i et blad.

Der er mange tilbud på køkkener at sortere imellem, når du først går i gang med at kigge, da der er en lang række forhandlere på markedet, der er klar til at lave dit nye køkken for dig. Så husk at lytte til din mavefornemmelse, så du ender med den helt rette model.

Hold øje med nye tilbud på køkkener

Når du skal i gang med at finde dit kommende drømmekøkken, er det en rigtig god idé at holde øje med nye tilbud på køkkener. Der kommer jo hele tiden nye modeller og nye designs på hylderne, og så er der mange af de ældre køkkener, der bliver sat ned i pris. Her kan du ende med at finde rigtig gode tilbud.

Det kan jo være, at der netop i denne uge er blevet lavet nogle rigtig skarpe tilbud på køkkener fra den eller de forhandlere, du kigger hos. Og det er jo bedre at købe et køkken på tilbud, når du nu har mulighed for det.

Kampagner kan give dig meget mere for pengene

Når du skal i gang med at kigge efter nyt køkken, kan det være en god idé at kigge på kampagner, som tit er at finde hos forhandlerne. For i disse kampagner er der tit særlige tilbud, som kan give dig meget mere med for dine penge, når du køber køkken.

Det kan eks. være, at du kan få leveringen gratis, eller at du kan spare penge på monteringen. Det kan også være, at du ved at købe et køkken her og nu kan få hvidevarer med for 10.000 eller 20.000 kroner. Så det er jo i den grad værd at holde øje med.

Udstillingskøkkener kan være gode tilbud

Vil du bare gerne spare så meget som muligt på et køkken, kan du også tit lave en god handel, hvis du vælger at købe et af de mange udstillingskøkkener, som du kan finde i butikkerne. Her kan der tit være særlige rabatter, da de ofte bare skal af med køkkenet for at kunne gøre plads til et nyt.

Udstillingsmodellerne er jo heller ikke spritnye fra fabrikken, som et køkken ellers vil være. Så rabatten ligger selvfølgelig også i, at det har været ude af papkasserne og har været sat op. Men det behøver det ikke at blive et dårligere køkken af.

FAQ – tilbud på køkken

 • Nej, som udgangspunkt er der ikke nogle ulemper forbundet med at købe køkkener på tilbud. Det eneste, der kan være, er, at du som regel ikke får det nyeste skrig på markedet. Det er tit køkkener af en lidt ældre dato, måske fra sidste år, som bliver sat på stærke tilbud.

  Men så meget sker der jo heller ikke med moden inden for køkkener, så du ikke sagtens kan overleve med et design, der er et år eller to gammelt. Så du kan sagtens vælge at gå efter et køkken tilbud uden at skulle bekymre dig om ulemper ved det.

 • Det kommer meget an på, hvor du vælger at handle henne. Men som regel gælder det, at montering i hvert fald ikke er med i prisen. Du kan være heldig at få levering inkluderet, men montering er jo ofte noget, der tager op til flere dage, og det er ikke noget, de bare lige kan tilbyde dig uden beregning.

  Finder du et tilbud, hvor montering er inkluderet, er det bare med at slå til, da det kan spare dig for 10-15.000 kroner, som det typisk koster at få monteret dit køkken af professionelle.

 • Skulle du være så heldig at få et rigtig godt tilbud på et køkken, er det jo bare med at slå til med det samme, så du ikke lader sådan en chance passere. Det er jo ikke sikkert, at der kommer et lige så godt tilbud til dig inden for den nærmeste fremtid.

  Har du brug for hjælp til at betale for dit køkken, kan du også altid kigge nærmere på at få en aftale om finansiering, typisk kan det lade sig gøre gennem din forhandler, der kan hjælpe dig med en aftale. Så kan du betale af på køkkenet i små portioner, som ofte kan være nemmere at overskue.

 • Når du skal have installeret et nyt køkken, er det jo også gerne således, at du også skal have installeret nye hvidevarer. Og dem skal du tit købe ved siden af dit køkken. Derfor kan det være en god idé også at være opmærksom på tilbud på hårde hvidevarer, hvis du alligevel snart skal have nyt køleskab eller nyt komfur.

  Her kan det være en god idé at kigge med hos de mange forhandlere af hårde hvidevarer, så du kan slå til, når du finder noget, som vil passe ind i dit nye køkken.

Sådan får du direkte besked om køkken tilbud

Vil du gerne være sikker på at være den første til at vide, når der er gode tilbud på køkkener på markedet, kan det være en rigtig god idé at gøre en af følgende ting. Så øger du i hvert fald chancen for ikke at gå glip af de bedste tilbud på køkkener.

1. Du kan tilmelde dig nyhedsbrevet fra de forhandlere, du gerne vil have køkken fra. Så får du altid direkte besked på mail, når der er gode kampagner.

2. Du kan vælge at følge de forskellige forhandlere på sociale medier, hvor de tit også er gode til at reklamere for særlige tilbud.

Indtast din søgning