Køkkenpriser.dk

Pris på nyt køkken

Drømmer du om at få dig et nyt køkken, kan det være, at du er interesseret i at finde ud af, hvad det vil koste dig. Det kommer helt an på, hvad du ønsker dig af et nyt køkken. For de billigste kan koste helt ned til 20.000 kroner eller deromkring, men du kan også finde mange køkkener til langt over de 100.000 kroner.
Læs mere

Tilbud på køkken

Når du har fået lyst til at købe et nyt køkken, kan det være en rigtig god idé at snakke med en eller flere forhandlere for at få konkrete tilbud på løsninger, som passer til din bolig og dine ønsker.

På den måde kan du sammenligne priser fra de forskellige forhandlere på markedet, og så kan du nemt finde frem til en løsning, der passer bedst ind i dit budget. Tit er det ganske gratis at få et tilbud på et nyt køkken.

Finansiering af køkken

Har du ikke sparet nok penge sammen til at købe dit kommende køkken kontant, behøver det ikke at betyde, at du ikke stadig kan købe dit køkken. For der er nemlig ofte gode muligheder for at lave en aftale om finansiering, så du kan betale dit køkken af i små portioner over tid.

Der er relativt mange mennesker, der vælger at låne penge til at købe og bygge et nyt køkken. Så du er bestemt ikke den eneste, der vælger at gøre det, og det er ofte noget, forhandleren kan hjælpe med at sætte i stand.

Byg selv køkken

Kan du vælge at gå uden om køkkenforhandleren og bygge dit eget køkken? Det korte svar er ja, det kan du faktisk godt. Men det kræver en til teknisk snilde og viden om design, hvis du gerne vil lave et køkken selv. Det er jo en større opgave at designe et køkken fra bunden af selv.

Men har du mod på at kaste dig ud i det, kan du jo sagtens gå i gang med at lave dine køkkenelementer selv, så du ikke skal ud og købe dem i en forhandler. På den måde kan du også lave et unikt køkken til dig selv, som ingen andre har magen til.

Find en prisklasse der passer til dit budget

Køkkener kommer gerne i forskellige prisklasser. Når du klikker dig ind for at kigge på udvalget af køkkener, vil du tit blive tvunget til at vælge den prisklasse, dit budget ligger i. Her er der gerne køkkener til en discountpris og køkkener i den mere ekstravagante ende.

Derfor er det også vigtigt at tænke over, hvor mange penge du har til at lave nyt køkken for, så du hurtigt kan vælge den rette prisklasse og dermed finde et køkken, som du rent faktisk har råd til at købe.

FAQ – blive klogere på køkken

  • Hvis du har snakketøjet i orden, er der ikke noget, der forhindrer dig i at prøve at prutte lidt om prisen, når du er ude at snakke med en forhandler. De vil jo ofte gå langt for at sikre et salg, og derfor er der tit også fine muligheder for at spare lidt penge, hvis du tør at spørge om det.

    Selvfølgelig er det ikke alle, der er villige til eller har mulighed for at gå ned i pris. Men nogle forhandlere har lidt råderum til at gøre noget ved prisen, hvis de kan være sikre på at få salget i hus på den måde.

  • Når du skal i gang med at lave dit køkken, kan det være en idé også at få renoveret andre rum på samme tid, hvis du vel og mærke har overskud og energi til at kaste dig over flere projekter på samme tid.

    Der er eks. mange, der vælger at renovere både køkken og badeværelse på samme tid, så det er måske også en mulighed for dig, hvis du alligevel har tænkt på at få lavet nyt badeværelse inden for den nærmeste fremtid. På den måde kan du få lavet det hele på en gang, og så er byggerodet overstået, når du er færdig.

  • Ofte er det jo sådan, at i en lejlighed er der et meget mindre køkken, end der er i et hus. Så bor du i en lille lejlighed med et lille køkken, er der ingen tvivl om, at det vil være billigere for dig at få et nyt køkken i en lejlighed sammenlignet med et hus.

    Der skal ofte ikke så store bordplader til, og det er begrænset med elementer, der kan være i et mindre køkken i en lejlighed. Men er køkkenet i en lejlighed på samme størrelse som i et hus, burde der ikke være forskel på prisen.

Indtast din søgning