Køkkenpriser.dk

Montering af køkken

Når du skal have nyt køkken, skal du blandt andet også tænke på montering af køkkenet. Ofte er det noget, du bliver tilbudt af forhandleren, hvor du køber dit køkken, og langt de fleste vælger at få det leveret og monteret, så de slipper for at gøre noget selv. Har du råd til at få monteret dit køkken af professionelle, er det klart at foretrække, så du er sikker på, at det hele bliver installeret korrekt.
Læs mere

Hvad koster montering af køkken?

Det kommer meget an på, hvor mange elementer, der skal monteres, og hvor stort et køkken der er tale om. Men som udgangspunkt kan du godt regne med en pris på et sted mellem 10.000 kroner og 15.000 kroner. Hvis du budgetterer med 15.000 kroner, burde du være på den sikre side.

Du skal tænke på, at der typisk er tale om professionelle håndværkere, der skal montere dit køkken for dig, og de er jo ikke helt billige at betale timeløn for. Så selvom det kan virke som mange penge, slipper du også selv for en relativt stor arbejdsopgave ved at hyre professionelle til det.

Kan jeg selv montere mit køkken?

Ja, du kan som sådan godt montere dit eget køkken. Det kræver dog, at du ved, hvad du laver, da selv en lille fejl kan ende med at få store konsekvenser. Når du skal installere og montere et køkken, skal alt jo stå snorlige, og så er der ikke plads til blundere undervejs.

Så har du erfaring på området, eller er du uddannet håndværker, kan det godt være noget, du kan lave selv. Men ellers kan det som udgangspunkt være en god idé at hyre professionelle køkkenmontører til at stå for det, så det bliver lavet korrekt.

Hvor lang tid tager det at få et køkken monteret?

Som regel tager det fra 1-3 dage at få et køkken monteret. Det kommer an på nogle forskellige forhold, bl.a. hvor stort et køkken der er tale om, og hvor mange der er til at monteret dit køkken. Er det et mindre køkken, kan det sagtens være, at du er så heldig, at det kan blive monteret på bare en enkelt dag.

Den helt nøjagtige tid kan du blive oplyst om der, hvor du har valgt at købe dit køkken. Der er jo forskel på, om du skal en enkelt dag eller tre dage på at kunne bruge dit køkken.

Indtast din søgning